Informasjon om uttak for Eclipse 2019/2020

For å stille på uttak på Eclipse for sesongen 19/20 er det viktig at du er en person som liker å trene. Du bør ha et ønske om å være en utøver som jobber hardt på treninger, som ønsker å bli bedre og søm ønsker å være en god lagvenninne/kamerat.

Vi ønsker i år å ha et mye større fokus på innsats og holdning. Sesongen kommer til å bli bygget opp på en litt annen måte enn tidligere.

På Eclipse i år, ønsker vi å se utøvere som:
– har en genuin interesse for idretten
– kommer på trening fordi de ønsker å bli flinkere, og syns det er gøy å jobbe
– har en god instilling, og som kan samarbeide med andre
– ikke redd for å bli sliten
– ser muligheter istedet for problemer
– vil prioritere cheerleading, både treninger og konkurranser

På uttaket ønsker vi å se turn, stunt og gjerne kast. Her ønsker vi kun og se stødige og solide skills. Har du en usikker stille salto, vil vi heller se en stille flikk osv. Selvtillit i utførelse er viktig.

Vi ønsker å se posisjoner på flyere.
– heel
– arabesque
– scale/scorp

Er du usikker på om du vil stille på uttaket, gjør det. Det er bedre å møte opp, enn å angre i ettertid på at man ikke gjorde det.

Som det har blitt indikert tidligere, er det nok utøvere til 3 lag, vil vi ha 3 sr lag.

Ettersom Eclipse er et nytt lag i level 6, vil nivået bli satt, utifra utøverne på laget. Det kommer til å være fokus på sikre og cleane stunt, og utøvere vil ikke bli presset til å gjøre skills vi trenerne ikke er sikre på at dere er kapable til å gjøre. Level 6 er en level som er bygget mye på nivåene under, som vil si at alt det vi har jobbet med de 2 siste sesongene, er noe vi vil forstette og jobbe på eller bygge videre på.

Viktig! Fyll ut uttaksskjemaet før uttaket:
Samme som dette: https://forms.gle/gdBMnYUd6d7QWTfh7

No Replies to "Informasjon om uttak for Eclipse 2019/2020"